Gémes Fogadó

Szállás, vendéglátás



Bemutatkozás:

A Sárrét szívében meghúzódó Gémes Fogadó saját étteremmel rendelkezik. Háborítatlan csend, friss levegő, madárcsicsergés, tájjellegű ételek és komfortos apartmanok – nagyjából így lehet jellemezni Nagyrábé hangulatát.A berendezés, a felszereltség és a Gémes Fogadó nyújtotta lehetőségek egyértelműen a XXI. Századi igényeket elégítik ki. Az épületet nádtető borítja, fala pedig a táj természetes építési anyagából, vályogból készült.
A 4 apartmanban 26 személy számára biztosítanak zavartalan pihenést. Érdekes színfoltja az apartmanoknak a búbos kemence, mely valamikor a családi házak központja volt. Az udvaron szalonnasütésre valamint bográcsozásra is lehetőség van. Amíg a felnőttek főzőcskéznek, addig a gyermekek lefoglalhatják magukat a Fogadó saját játszóterén.
A Fogadóban lehetőség nyílik szauna, szolárium, konditerem használatára, sőt az időjárástól függetlenül egy jakuzzis fürdőzés is hozzájárulhat a regenerálódáshoz. Nálunk a gyermekekre is gondoltak. Évszaktól függően szerveznek kézműves játszóházat, ahol a kicsinyek a legkülönbözőbb anyagok és eszközök segítségével alkothatnak maradandót. A foglalkozáson egyszerre kb. 10 fő tud részt venni. A település utcáit és nevezetességeit megtekinthetik vendégeink egy szekeres kiránduláson belül is. A programon egyszerre 8-10 fő tud részt venni. Téli időszakban szünetel a program, tavasszal újraindúl, időjárás fügvényében!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4173 Nagyrábé, Kossuth u. 22.   térkép>

Telefonszám:

06-20-496-34-43, 06-20-941-68-11

Fax szám:

E-mail cím:

gemesfogado1@gmail.com

Weboldal(ak):