Novitas Brill Kft

Tisztítószerek, takarítóeszközök, autápolási termékek forgalmazása



Bemutatkozás:

Cégünk, a Novitas Brill Kft. családi vállalkozásként alakult. Az alapvető koncepciónk az volt, hogy egy nagy kereskedelmi gyakorlatot szerzett ügyvezetővel, Madarasi Istvánnal, hozzunk létre egy vállalkozást, ahol átfogó rendszerű, minden terméket magába foglaló, és tevékenységet felölelő, takarítással, tisztítással és úgynevezett higiéniával kapcsolatos terméket forgalmazunk. Szétnéztünk a piacon, és nem találtunk Hajdú-Bihar megyében olyan céget, ahol az alaptakarítástól a személyi higiéniáig mindent felölelően, minden terméket be lehetne szerezni. Ennek a hiánynak a megszüntetése volt fő vezérlő elvünk.

Természetesen a meglévő, addigi tapasztalatainkat felhasználva, szerződött partnereink nagy magyar gyártók, melyek az úgynevezett ipari tisztítószereket forgalmazzák. Ennek megfelelően több olyan termékcsaládunk van, amely kiskereskedelmi forgalomban nem található, csak közvetlen felhasználók részére forgalmazzuk, illetőleg a személyi higiéniával kapcsolatosan a kéztörlőpapírtól kezdve a kézápolóig, a fertőtlenítő szerekig, amelyeket használnak az egészségügyi intézmények elég széles palettán.

A másik termékcsoportunk, amely szintén a tisztításhoz tartozik, az autóápolási és üzemeltetési szerek forgalmazása. Itt a MEDIKÉMIA Rt. által gyártott PREVENT márkatermék az amelyet a megyében a Novitas Brill kft.-hez köthetnek és kínálatunkban megtalálhatnak. Debrecen városában az autós nagykereskedéseket, illetve a környék üzemanyagtöltő állomásait is mi látjuk el a PREVENT termékcsaláddal.

Az építőiparban a fagyálló folyadékok egyre nagyobb teret hódítanak. Légkondicionáló berendezések, nagyipari hűtőházak üzemeltetéséhez elengedhetetlen hűtőközeg termékpalettánk része.

TERMÉKEINK:
- H.A.C.C.P. rendszerbe sorolható hazai és nyugati gyártású tisztítószerek - Mosogató-, fertőtlenítő-, felülettisztító és mosószerek.
- Autápolás-, karbantartás - Fagyállók, motorindítók, szélvédőmosók.
- Professzionális takarítóeszközök - Felmosókocsik, moppok, ipari porszívók, takarítógépek.
- Papírhigiéniai termékek és eszközök - Papírtörölközők, ipari törlők, toalettpapírok, -tartók és szemetesek.

ISO minősítéssel ellátott termékek forgalmazásával minden igényt teljesíteni tudunk partnereink felé.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

4000 Debrecen, Karabély u. 4.   térkép>

Telefonszám:

06 (52) 419-947, 06/30/60-64-500

Fax szám:

06 (52) 419-947

E-mail cím:

novitasbrill@novitasbrill.hu

Weboldal(ak):