Mátyás Apartmanok

Minden igényt kielégítő apartmanok a Gyógyfürdő mellett

Bemutatkozás:

A Mátyás Apartmanok apartmanjai a hajdúszoboszlói Gyógyfürdő mellett, és az új fedett Aqua-Palace élményfürdőtől 150 méterre találhatóak Hajdúszoboszló üdülőövezetének központjában.

Az apartmanok minden igényt kielégítően vannak felszerelve, bútorozásuk harmónikus és kényelmes. Saját fürdőszoba, konyha, terasz vagy erkély van minden apartmanban.

Hajdúszoboszlón a nyáron karneváli hangulatot idéző Mátyás király sétány első épületében található apartmanokban egész évben fogadjuk kedves vendégeinket. Akár üzleti úton van, akár aktív pihenését tölti nálunk, a kényelem és a programdús pihenés mindig karnyújtásnyira lesz Öntől.

Vendégeink saját bevallásuk szerint is már a második alkalomkor törzsvendégként érzik magukat, hiszen a vendégszeretet , a kedvező árak, az élménykomplexumok közelsége mindenki számára egy kellemes élménnyel kecsegtetnek.

Az apartmanok épületének Mátyás király sétányra eső oldalán található a Sétány Kávézó és Palacsintázó, ahol az apartmanok kulcsai átvehetőek. Itt ingyenes internet sarok(számítógép is) és kihagyhatatlan finomságok várnak minket- Érdemes egy különleges kávé mellett eltervezni a hajdúszoboszlói pihenés programjait.

Ha Hajdúszoboszlón jár, látogasson el hozzánk és legyen egy élménnyel gazdagabb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4200 Hajdúszoboszló, Fürdő utca 2.   térkép>

Telefonszám:

+36-30-943-0228

Fax szám:

E-mail cím:

kovzita72@citromail.hu

Weboldal(ak):