Ív Produkció Kft - Brainturbo Debrecen

Reklám, rendezvényszervezés, online marketing. Nyelvtanulás gyorsan, hatékonyan, angol, német, spanyol nyelven



Bemutatkozás:

ÍV PRODUKCIÓ

REKLÁM

Vállalkozásunk az írott (újságok, magazinok), az elektronikus médiában (rádió, tv, internet), a közterületi hirdetési felületeken (citylight, óriásplakát, molinó, belsővilágítású oszlop), valamint a tömegközlekedési járműveken (busz, villamos, trolibusz) megjelenő reklámok kreatív elkészítésétől kezdve a médiatervezésen keresztül, komplex reklámkampányok lebonyolítását is biztosítja a Megrendelők részére. Magyarország mellett Szlovákiában, Romániában, Ausztriában is kínálunk hirdetési lehetőségeket. Vállaljuk még vállalkozások, termékek, szolgáltatások és projektek teljeskörű kommunikációs és marketing tevékenységét.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Rendezvények teljes körű lebonyolítását is vállaljuk a programszervezéstől kezdve, a technikai eszközök (hangosítás, projektor) biztosításán keresztül a hostess szolgáltatásig.

ONLINE MARKETING

Internetes részlegünk az online marketing területén biztosítja a kereső optimalizálást (SEO), a kereső marketinget (SEM), a közösségi média optimalizálást (SMO), az online marketing kampány tervezést és internetes reklámfelületek értékesítését, valamint banner készítést is a Megrendelők részére.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BRAINTURBO DEBRECEN

Csúcstechnológia a nyelvtanulásban! A Brainturbo módszer szabadalmaztatott, rendkívül hatékony, speciális személyfejlesztő berendezés alkalmazásával, és személyorientált tréneri órákkal gyors és hatékony beszédközpontú nyelvtanulást tesz lehetővé. A labor órán a hallgatók egy kényelmes fotelben helyezkednek el, majd a személyfejlesztő eszközök használatával, egy projektor,egy EEG készülék, egy fülhallgató segítségével, megnövelt szellemi kapacitás állapotban könnyen és gyorsan memorizálhatják a személyre szabott tananyagot. A képi- és hanganyagokat egy időben juttatjuk el a hallgatóhoz a labor órán. A beszéd centrikus tanári/tréneri óra segítésével a tanár/tréner segít felidézni, aktivizálni és megfelelően használni a labor órán memorizáltakat.

A Brainturbo módszer előnyei:
- gyors és hatékony nyelvtanulás
- modern technológia alkalmazása a hatékonyság növelése érdekében
- egyéni időbeosztás, rugalmas nyelvtanulás
- ingyenes próbaóra és szintfelmérés, személyre szabott tananyag
- nincs házi feladat, nincs magolás, gyakorlással stresszmentes a tanulás
- szakképzett, tapasztalt tanárok, akik csak Önnel foglalkoznak
- igény esetén páros és kiscsoportos (3-6 fő) nyelvtanulásra is van lehetőség
- magas újra beiratkozási arány, elégedett hallgatók
- a napi hajtás után megnyugtató, regeneráló módszerrel tanulhatunk

Csúcstechnikánk segítségével kezdő szintről három hónap alatt használható nyelvtudást szerezhet angol, német vagy spanyol nyelvből. Aki már rendelkezik valamilyen szintű nyelvismerettel, azok esetében is rendkívül gyors fejlődés várható, egészen a közép- vagy felsőfokú nyelvismeret eléréséig.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4000 Debrecen, Simonffy u. 4-6, 1. emelet 125. iroda   térkép>

Telefonszám:

+36 52/785-185, +36 20/233-4997

Fax szám:

+36 52/785-185

E-mail cím:

marketing@ivprodukcio.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

Ív produkció:
Telefon/Fax: +36(52)785-185, Mobil: +36(20)289-9181

Nyelviskola:
Mobil: +36(20)233-4997,+36(30)883-2092