Gast Apartmanházak

54 m2-es, kényelmes apartmanok Hajdúszoboszlón, a híres gyógy- és élményfürdő közelében



Bemutatkozás:

Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdőhelyén két féle szálláslehetőséget kínálunk Önöknek:


GAST VENDÉGHÁZ

Ez a szálláshelyünk a fürdőtől kb. 800 méterre, Szoboszló kertvárosi részében, egy csendes kis utcában található. Vendégházunk 2 különálló, egyenként 54 m2-es apartmanból áll. Apartmanonként 1 hálószoba, 1 nappali szoba, 1 konyha-étkező és egy zuhanyozós fürdőszoba-WC–vel.
A hálószobákban biomatracos franciaágy, a nappali szobákban pedig felső ágyazhatóságú ülőgarnitúrák vannak, melyekből a 2 személyes ülő külön pótággyá alakítható, így egy apartman összesen 5 férőhelyessé válhat. A konyha egyedileg gyártott beépített konyhabútorral, páraelszívóval, beépített elektromos főzőlapokkal felszerelt.
Az egész apartman gázkazános központi fűtéssel rendelkezik, hűvösebb időben a fűtés beindulása előtti hidegebb napokra a nappaliban fatüzelésű kandalló áll a vendégek rendelkezésére.
A két apartman nappalija egy nagy közös teraszra nyílik. A Hajdúszoboszlói Városszépítő Egyesület által oklevéllel kitüntetett 600 m2-es parkosított kertben, filagória és a tűzrakó hely is található, ahol a grillezéshez, flekkensütéshez, bográcsozáshoz szükséges kellékeket biztosítjuk.
A zárt udvaron három gépkocsi tárolása megoldott. Az épület mozgáskorlátozottak számára is használható, a kapu elektromosan működtethető.


KIS GAST PANORÁMA APARTMAN

54 m2-es apartmanban 4 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, a híres gyógy- és élményfürdőtől kb. 300 méterre lévő apartmanházban, a négycsillagos Panoráma Wellnesshotel közvetlen szomszédságában.
Az apartmanban egy külön bejáratú hálószoba, kádas fürdőszoba, külön WC, valamint egy amerikai típusú nappali-konyha-étkező egy légterű helyiség található.
Az apartmanház külső medencével rendelkezik, ahol egy úszó- és gyermekmedence található. Az apartmanház szomszédságában található a négycsillagos Panoráma Wellnesshotel, melynek szaunáját, jakuzziját, konditermét vendégeink díjmentesen használhatják. A gépjárművek elhelyezésére egy beállóhely tartozik az épület mélygarázsában, melynek használata is díjmentes.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4200 Hajdúszoboszló, Vak Bottyán u. 1.   térkép>

Telefonszám:

+36 30 207 1668

Fax szám:

+36 54 402 521

E-mail cím:

info@gast2000.hu

Weboldal(ak):