NATURAL SZÉPSÉGCENTRUM

Fodrászat, Biokozmetika, Manikűr/Pedikűr, SPA , FLABéLOS tréning, Testtekercselés, Biyovis Írisz Program



Bemutatkozás:

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Biokozmetika
- Arckezelés (Arctisztítás, masszírozás, ránctalanító kezelések, tini kezelés természetes hatóanyagú svájci phytoderm készítményekkel)
- Gyantázás
- Szemöldök szedés és Tartós szemöldök festés
- Szempilla lifting

Thai Skin terápia
A gondosan válogatott növényi kivonatok és illóolajok energiát, vitalitást és védelmet adnak a bőrnek. A 100%-os tisztaságú egzotikus esszenciák éppúgy kényeztetik a testet, mint a lelket és a szellemet.

Manikűr
Körömvágás, reszelés, fürdősós áztatás, körömbőr vágása, körmök olajozása, krémes kézmasszázs

CND Shellac
A tartós, zselés lakkal hatékonyan lehet tökéletes körmöket készíteni a körmök gyengítése nélkül. Rugalmasan ellenáll és olyan helyzetekben is megőrzi a fényét, ahol a hagyományos körömlakkok sérülékenyek.

Pedikűr, gyógypedikűr
Eltávolítom a bőrkeményedéseket, kezelem a repedt sarok okozta kellemetlen tüneteket, a benőtt körmök okozta problémákat, tyúkszemek és talpi szemölcsök okozta kellemetlenségeket!

SPA méregtelenítő készülék
Egy H-ionban gazdag, azaz elektronban gazdag, antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre. Csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!

FLABéLOS tréning
10 perc FLABéLOS tréning 50 perc hagyományos edzéssel egyenlő, így ha nem csupán a pénztárcádat szeretnéd megkímélni, de nem akarsz órákat szenvedni az edzőteremben, akkor ez a módszer neked való.

Testtekercselés
A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit-os bőrképletek javítása területén.

Biyovis Írisz Program
Írisz - állapot-, és rizikófaktor elemzés




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4000 Debrecen, Bálint Zoltán utca 30.   térkép>

Telefonszám:

0670/340-0172, 0670/244-0117

Fax szám:

E-mail cím:

egonka77@gmail.com

Weboldal(ak):